Het Twin stapelsysteem: bouwhekken vlot vervoeren en compact stockeren

met de Tags:

Het Twin stapelsysteem is een kwalitatief, veilig en efficiënt transport- en opslagsysteem waarmee u in één vlotte handeling werfhekken, hekvoeten en -klemmen verticaal vervoert en stockeert.

Het Twin stapelsysteem: bouwhekken vlot vervoeren en compact stockeren

Bij Uniconstruct vindt u voortaan een nieuw stapelsysteem voor bouwhekken en bouwhekvoeten. Het Twin stapelsysteem zorgt ervoor dat uw hekken, hekvoeten en -klemmen altijd verticaal vervoerd en gestockeerd kunnen worden in één vlotte handeling. Dat bespaart u heel wat moeite, tijd en plaats. 

In dit artikel zetten we alle specificaties en voordelen van het ‘Twin’-systeem op een rijtje.

 

Wat is het Twin stapelsysteem precies?

 

Het Twin stapelsysteem is een professioneel opslag- en transportsysteem dat bouwhekken en bouwhekvoeten combineert. Deze stapelbakken in thermisch verzinkt staal kan u gebruiken om hekken, hekvoeten en (optioneel) klemmen op een efficiënte manier te vervoeren – via staand transport – en op te slaan. 

Een Twin stapelbak weegt leeg 160 kg en biedt plaats aan 27 bouwhekken. Daarnaast passen er ook tot 30 bouwhekvoeten of betonblokken in. Dankzij de combinatie van hekken en blokken is dit innovatieve stapelsysteem erg handig om plaats vrij te maken op de vrachtwagen, op een werf of in uw magazijn. Zo kan u uw ruimte steeds maximaal benutten.

Bovendien heeft het Twin stapelsysteem heel wat bijkomende voordelen in vergelijking met andere stapelsystemen voor werfhekken. 

twin stapelsysteem


Het Twin stapelsysteem combineert het transport en de opslag van zowel werfhekken als bouwhekvoeten. Het is gebruiksvriendelijk, plaatsbesparend en veilig.


Wat zijn de voordelen van het Twin stapelsysteem?

 

1. Twin stapelbakken zijn gebruiksvriendelijk en besparen op arbeid.

Veel stapelsystemen voor werfhekken maken gebruik van een systeem met pennen. Daarbij moet u elk hek heel precies over elke pen tillen en positioneren. Om werfhekken op elkaar te stapelen heeft u zo al snel twee personen nodig.

Het Twin stapelsysteem is daarentegen een systeem met gaten in plaats van pennen. De bouwhekken staan dan niet bovenop de hekwerkbak, maar vallen netjes in gaten. U kan de hekken zo veel eenvoudiger in de stapelbak zetten. Ook als u alleen bent.

Bovendien is het bij een ‘Twin’-systeem met gaten geen probleem uit als de buizen van sommige hekken geplooid of afgeplat zijn. Het werfhek zal nog steeds gemakkelijk in de gaten passen. Een scherp contrast tegenover stapelsystemen met pennen, waarbij licht vervormde hekken bijna helemaal niet meer over de pennen te krijgen zijn.

2. Het Twin stapelsysteem heeft een praktische, lage opbouw.

Door het handige gatensysteem heeft de Twin stapelbak een lagere totaalhoogte dan de meeste alternatieven. De werfhekken vallen in de gaten zodat het stapelsysteem mét hekken erin maximaal 2,38 meter hoog is. In tegenstelling tot stapelsystemen met pennen, die door hun opbouw al snel 20 cm hoger uitkomen.

Ook als u de Twin hekwerkbak wil vervoeren in een ophaalcontainer met een vloerhoogte tot 1.60 meter zit u met zijn totaalhoogte van 3.38 meter nog net onder de maximumhoogte voor een veilig en wettelijk wegtransport.

3. Er is minder risico op schade aan uw werfhekken.

Bij sommige stapelsystemen voor bouwhekken zorgen het eerste en laatste hek ervoor dat de hekvoeten en blokken op hun plaats blijven. Als de hekken toch verschuiven tijdens het transport, bestaat de kans dat ze beschadigd raken.

Ook hieraan is gedacht bij het Twin stapelsysteem, want dat maakt gebruik van twee stevige kleppen die de hekvoeten en (beton)blokken beveiligen en voor extra stevigheid van de transportbak zorgen. 

De Twin hekwerkbak is daarnaast voorzien van vier hijsogen voor een vorklift of kraan. Zo kan u het volledige stapelrek veilig van bovenaf optillen zonder de hekken te beschadigen.

4. Het Twin stapelsysteem voor werfhekken en hekvoeten werd ontworpen om uw transport en stockage te vereenvoudigen. 

De Twin hekwerkbak is een kwalitatief, veilig en efficiënt transport- en opslagsysteem voor bouwhekken, werfhekvoeten en (optioneel) bouwhekklemmen. Het is geschikt voor verticaal transport en maakt gebruik van een handig gatensysteem om maximale gebruiksvriendelijkheid en een verlaagde totaalhoogte te garanderen. 

detailfoto stockagebox bouwklemmen

Optioneel

Superhandig is ook deze optionele stockagebox. Op deze manier stockeert en transporteert u ook de bouwhekklemmen bij de bouwhekken en -blokken.

 

 

Kenmerken en specificaties

 

  • Afmetingen: 335 cm lang, 115 cm breed (en dus geschikt voor hekken van 3.50 m)
  • Geschikt voor 27 bouwhekken (met een buisdiameter van 30 mm)
  • Geschikt voor 30 bouwhekvoeten of (beton)blokken
  • Thermisch verzinkt staal (DIN ISO 1461)
  • Optioneel: box voor bouwhekklemmen

 

twin stapelsysteem ingeladen met bouwhekvoeten en werfhekken

Meer weten en bestellen

Contacteer ons gerust vrijblijvend voor meer informatie over het Twin stapelsysteem of een offerte op maat. Bekijk hier de productpagina van deze stapelbakken voor bouwhekken en bouwhekvoeten.