Vervang snel en eenvoudig een oude kunststof koepel door een platdakraam. Gebruik het Skylux renovatiekader op eender welke dakopstand.

met de Tags:

Het vervangen van een oude, slecht isolerende kunststof koepel hoeft geen groot werk te zijn. Met het Skylux renovatiekader maakt u snel eender welke bestaande dakopstand klaar om een  nieuw platdakraam te monteren.

Vervang snel en eenvoudig een oude kunststof koepel door een platdakraam. Gebruik het Skylux renovatiekader op eender welke dakopstand.

Het Skylux renovatiekader is een innovatieve oplossing die de renovatie van uw lichtkoepel een fluitje van een cent maakt. Het kader is ontworpen om naadloos te passen tussen de bestaande opstand en een nieuwe platdakvenster of hybride koepel, ongeacht of die van hout, pvc, metaal, polyester of beton is.

 

 

Wat is het Skylux Renovatiekader?

Het Skylux renovatiekader is een universeel isolerend tussenkader en biedt een oplossing voor het renoveren en vervangen van oude koepels door de beter isolerende platdakvensters iWindow of iDome (hybride-)koepels. Het renovatiekader kan gebruikt worden op opstanden uit verschillende materialen en/ of met verspringende dagmaten.

Bij Uniconstruct vindt u het renovatiekader voortaan in het assortiment. U kan dit kader gebruiken voor het vervangen van oude lichtkoepels door:


Met het Skylux renovatiekader vervangt u een oude lichtkoepel door een  nieuw platdakraam in een handomdraai.


Top 5 voordelen van het renovatiekader 

 

1. Eenvoudige installatie

Het renovatiekader kan eenvoudig aan de bovenkant van de opstand worden bevestigd met schroeven. Er is geen extra dakbedekking nodig, wat u kostbare tijd bespaart. 

2. Compatibiliteit

Het kader is compatibel met diverse opstandmaterialen en kan afwijkingen in daglichtmaat tot 5 cm compenseren.

3. Efficiënt resultaat voor uw eindklant

Water- en luchtdichte constructie: dankzij de perfecte afdichtingsflenzen is het kader water- en luchtdicht. Uitstekende thermische isolatie: de hoogwaardige isolatiematerialen zorgen voor een U-waarde van slechts 0,78 W/m²K, wat uw energieverbruik aanzienlijk vermindert.

4. Esthetische afwerking binnen

Het renovatiekader biedt u de flexibiliteit om elektrische kabels weg te werken in een kabelgoot of om de aftimmergroef af te werken met gipskartonplaten voor een naadloze integratie in uw interieur.

 

 

Kenmerken en specificaties

 

  • Compatibel met diverse opstandmaterialen: hout, pvc, metaal, polyester, beton

  • Compenseert afwijkingen in daglichtmaat: tot 5 cm

  • Eenvoudige en snelle installatie: bevestiging met schroeven, geen extra dakbedekking nodig

  • Weer- en luchtdichte constructie: perfecte afdichting

  • Uitstekende thermische efficiëntie: U-waarde van 0,78 W/m²K

  • Esthetische afwerking: kabelgoot voor elektrische kabels, aftimmergroef voor gipskartonplaten

Image

Meer weten en bestellen 

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over het Skylux renovatiekader of een offerte op maat. Of bekijk de productpagina's van deze  handige renovatieoplossing, alsook het overzicht van alle daglichtoplossingen.

Image

Vervang uw oude koepel door een dakraam met onze renovatiekader.