Compomac 0/4 zwart koudasfalt - emmer van 22l./25kg

Log in voor prijsaanvraag

Deze houdbare en gebruiksklare koude asfalt is de ideale oplossing voor het vullen van gaten in asfalt, het herstellen van geulen en het klein onderhoud aan wegen.

Compomac is een makkelijk te gebruiken koude asfalt, die duurzaam, houdbaar en gebruiksklaar is. Compomac vergemakkelijkt het dagelijkse onderhoud van wegen. Compomac wordt koud gefabriceerd en aangebracht, met respect voor het milieu.

Compomac kan gebruikt worden voor het gewone onderhoud (plaatselijk herstellen, opvullen en dichten van gaten) van voetpaden, fietspaden, private en openbare wegen en als noodoplossing voor kleine en plaatselijke problemen op snelwegen. Compomac is tevens geschikt voor duurzame herstellingen; de dubbele afdeklaag (van zand en grind gescheiden) is compacter en duurzamer dan traditionele koude asfalt. Compomac is een hoogwaardig product met een verminderde gevoeligheid voor water, bruikbaar op asfalt en beton en wordt sinds meer dan 50 jaar met succes toegepast.

Werking:
  1. Maak de ondergrond zorgvuldig schoon, zodat deze stof- en vetvrij is.
  2. Breng Compomac aan in lagen van telkens 2 à 6 cm. (Diepe gaten dienen in meerdere opeenvolgende lagen te worden gevuld. Niet meer dan 12 cm aanbrengen.)
  3. Druk Compomac stevig aan met een straatstamper of met een kleine mechanische trilplaat.
Geef uw postcode in om de Uniconstruct-partner in uw regio te vinden